My Sofia - Бърз бар за всички забързани или Speed Bar на AtoJazz

July 04, 2017

Градски, здравословни,спортни, екзотични, модни, музикални фестове….София през лятото не е скучно място, напротив. Често вместо да пътувам в задръствания по магистрали и пътища до морския бряг или да търся оскъдно място къде да положа кърпа на плажа, предпочитам да прекарам уикенда в различната столица. Едно от най-приятните жарки събития е AtoJazz - хубава музика, широка поляна, усмихнати хора. Тази година отново организаторите са се погрижили с перфектна музикална селекция – шведското трио DIRTY LOOPS с техния микс между фънк, поп и джаз, носителят нa цели пет награди “Грами” ROBERT GLASPER EXPERIMENT, CHRISTIAN MCBRIDE с неговия нов проект NEW JAWN, испанската фюжън формация МАSTRETTA и още.... 

И докато музиката, споделена с любими и приятели, е носител само на позитивни емоции, не винаги е така с добирането до освежаващи напитки. Висенето по опашки по баровете често убива ентусиазма и фестивалния дух, особено ако си с дете или пък с куче. Често избираш едното пред другото – прекарване на повече време с любимите, макар и прижаднял или мъкнещ торбички с позатоплили се напитки от кварталния магазин.
Тази година за първи път Speed.Bar ще се опита да остави тези не толкова приятни спомени в миналото. Speed.Bar е иновативната платформа за скоростно обслужване на фестивалните барове, осъществена с подкрепата на водещата глобална система за разплащания Visa. Представлява опростен виртуален бар за браузъра на смартфона. Без да е необходимо да сваляш апликации, влизаш в atoz.speed.bar, поръчваш от менюто и плащаш с банковата си карта. As simple as that. Когато поръчката е готова, получаваш на телефона си баркод, с който отиваш на бара и получаваш поръчката, без да чакаш. Целият механизъм може да проследите тук. Така вече разполагаме с най-модерните начини за разплащане, благодарение на Visa, които се грижат винаги да ни е лесно, удобно и най-вече сигурно, когато пазаруваме. 

За мотивацията от VISA са се погрижили като за всеки 5 закупени бири през Speed.Bar получавате една безплатно, а при 3 броя валидни плащания на ден може да спечелите iPhone7. За мен лично е достатъчно да прекарам повече време наслаждавайки се пълноценно на качествена музика и на времето, прекарано с любими хора и животни...и разбира се - с освежаваща напитка в ръка :)
 *АtoJazz е ежегоден музикален фест, който през 2017 г, ще се състои между 7 и 9 юли на поляната зад Музея "Земята и хората" и Хилтън.

You Might Also Like

0 коментара

Every comment is a reflection of my inspiration and I'm appreciating it!